JydskeVestkysten Esbjerg

Sønnens historie fører til børnebog

34-årige Rikkie Bilager udgiver om et par uger en splinterny børnebog om diabetes google foto gratisen. Inspirationen kommer fra hendes seksårige søn, som fik sygdommen for et år siden. Fakta Om bogen Bogen vil kunne læses på hospitaler og på biblioteker gummibärenbande herunterladen. Bogen kan købes ved kontakt til Rikkie Bilager på 20740319 ESBJERG: Det er et lille år siden, at 34-årige Rikkie Bilagers søn, Valdemar, fik konstateret diabetes type 1 blaufilter herunterladen.

Det var et chok for familien og ikke lige det, som de havde regnet med.

Hun var indlagt med sin søn i en god uges tid. Og her kom hun frem til, at hun ville gøre noget for at gøre sygdommen mere forståelig for ham rap. For der var noget, som hendes dreng gik og tumlede med.

– Han troede blandt andet, at han skulle dø, og han vidste ikke, hvad sygdommen betød for hans krop download scientific literature. Hverken han eller jeg forstod de lægefaglige termer. Så jeg gik i gang med at lave historier, som var til at forstå for ham, siger Rikkie Bilager.

Da først der var kommet lidt mere ro på, begyndte Rikkie Bilager at tænke på, om hun også kunne hjælpe andre børn til at forstå deres sygdom og sygdomsforløb med diabetes ibooks wil niet download.

– Jeg begyndte at lede efter, om der var skrevet en børnebog om emnet i Danmark, og det var der ikke. Så jeg gik videre og fik fat i en tegner og fik tegnet billeder til bogen, siger Rikkie, der har brugt tegneren Stine Bornholdt til bogen sas for free.

På vej i trykken

Bogen Valdemar, Superinsulin og Kulpiraterne, som den kommer til at hedde, er gået i trykken og udkommer inden for et par uger kostenlose avira herunterladen. Projektet har været otte måneder undervejs, og Rikkie Bilager har arbejdet på bogen ved siden af hendes arbejde.

– Det har været en lang proces, og det er bestemt ikke på grund af pengene, jeg har gjort det Download ebooks for free illegally. Jeg vil bare gerne hjælpe andre. Det har været svært at få finansieret bogen, og det er kun lykkes på grund af sponsorer, som blandt andet betyder, at bogen kommer til at ligge på hospitaler, siger Rikkie og fortsætter om arbejdet med bogen.

– Den har ikke været svær at skrive. Jeg har haft det meste inde i hovedet. Jeg har skullet sætte mig i Valdemars sted og sætte ord på hans tanker og følelser, for det er en træls ting at blive ramt af diabetes, men man kan stadig have det sjovt og lege. Det er lidt som at have en rygsæk med dig. Den sidder på dig, men det er dig, der styrer den, siger Rikkie Bilager.

Hun står selv for at udgive bogen, hvilket også har medført mere arbejde med projektet.

Kilde: http://www.jv.dk/artikel/2309267:Esbjerg–SOennens-historie-fOerer-til-bOernebog