TV SYD

Udsendelser fra TV Syd

 

 

 

 

1466784359_img_2184

Dramatisk stigning i antallet af børn med diabetes wo kann man musik herunterladen kostenlos. Pædagog fra Esbjerg udgiver bog for at hjælpe de voksne til at forstå børnene bedre

Valdemar Bilager på 6 år er en helt almindelig dreng, der bare vil lege og være som de andre niki the robot. Det er han da også. Næsten. Men den insulin-pumpe, han bærer, afslører, at han har diabetes type 1.

Nu har hans mor Rikkie Dahlstrøm Bilager fra Esbjerg udgivet en bog, der passende hedder Valdemar, Superinsulin og Kulpiraterne ios 9.3.6 herunterladen.

-Den handler om fem årige Valdemar, der får konstateret diabetes og de tanker og følelser, som løber igennem ham: Hvad sker der med min krop, når jeg har diabetes cv download van linkedin? Valdemars tanker kobles til nogle fantasifigurer for at gøre det lettere at forstå, hvad diabetes og insulinen gør ved kroppen. Der findes ingen børnebog, som omhandler diabetes  på denne let fattelige måde, fortæller hun xbox games on pc.

 

Bogen skal hjælpe familier med børn, som får konstateret diabetes, til at få en naturlig dialog om situationen ud fra et sprog, som børn kan forstå download moorhuhn schatzjäger 2 for free. Bogen indeholder billeder og tegninger 410-25 3 <a class=wie kann ich ein video aus zdf mediathek herunterladen. valdamar fik sukkersyge" width="437" height="284" />sammen med korte tekster. Rikkie Bilager peger på, at bogen også kan bruges til højtlæsning i børnehaven eller hjemme sammen med søskende, venner, bedsteforældre mm prezi for free.

Forfatteren arbejder til daglig som ressourcepædagog ved Esbjerg Kommune. Et arbejde, der meget handler om integration, så børn ikke isoleres fra fællesskabet, men bliver en del af det how many songs can I on spotify.

– Det gælder også for børn med diabetes. De skal ikke føle sig anderledes eller behandles anderledes, men være en del af fællesskabet musik herunterladen ios. Det har de voksne ansvaret for.

Kilde http://www.tvsyd.dk/nyheder/26-06-2016/1930/hun-udgiver-bog-om-sin-6-arige-sons-sygdom?autoplay=1#player