Børnebogen

                                                   Jeg har skrevet børnebogen                                                     Valdemar, Superinsulin og Kulpiraterne

Den udkom juni 2016 serien downloaden deutsch.

Den er at finde i den taske fra Ascensia Diabetes Care, som et barn får når, det bliver indlagt på sygehuset og får konstateret diabetes type 1 desktop bilder download kostenlos.

Ønsker du at købe bogen kan den købes her: https://netbutik.diabetes.dk/valdemar-superinsulin-og-kulpiraterne

20160707_160641

Bogen er sammensat af foto og tegninger agrar wetter app kostenlos downloaden. Den handler om fem årige Valdemar, der får konstateret diabetes og de tanker og følelser, som løber igennem ham: Hvad sker der med min krop, når jeg har diabetes gratis cd albums downloaden? Valdemars tanker kobles til nogle fantasifigurer for at gøre det lettere at forstå, hvad diabetes og insulinen gør ved kroppen.

20160707_162419

Bogen skal hjælpe familier med børn, som får konstateret diabetes, til at få en naturlig dialog om situationen ud fra et sprog, som børn kan forstå office 2016 mit key herunterladen. Bogen indeholder billeder og tegninger sammen med korte tekster, som børn kan relatere til og på den måde bearbejde den proces, de går igennem. Bogen er også velegnet til dialog i børnehave og skoler, med bedsteforældre, kammerater m.m.  Mange er uvidende om denne kroniske sygdom, og det gør det svært at være barn i denne situation Download windows 7 with key.

I kan læse mere om bogen i en af de mange artikler der ligger på denne side.

Med Venlig Hilsen
Rikkie Dahlstrøm Bilager